Tanzi, Rudolph E.
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Rudolph E. Tanzi

Ο Rudolph E. Tanzi κατέχει την έδρα νευρολογίας Joseph P. και Rose F. Kennedy στο Πανεπιστήµιο του Χάρβαρντ και είναι διευθυντής της Μονάδας Γενετικής και Γεροντολογίας στο Γενικό Νοσοκοµείο της Μασσαχουσέττης. Ως διευθυντής του Γονιδιακού Προγράµµατος για το αλτσχάιµερ, ανακάλυψε, µαζί µε συναδέλφους του, πολλά γονίδια που σχετίζονται µε το αλτσχάιµερ, συµπεριλαµβανοµένου του πρώτου, και έχει γράψει (µαζί µε την Ann B.
Parson) το βιβλίο Decoding Darkness: The Search for the Genetic Causes of Alzheimer’s Disease.
Aπό τις Εκδόσεις Πατάκη κυκλοφορούν τα εξής βιβλία που έχει συγγράψει με τον Deepak Chopra: Super Brain: Απελευθερώνοντας την εκρηκτική δύναµη του νου (µτφρ. Γιώργος Λαµπράκος, 2015), Super Genes: Ξεκλειδώνοντας την εκπληκτική δύναµη των γονιδίων µας (µτφρ. Τιτίνα Σπερελάκη, 2019), Ο θεραπευτικός εαυτός (μτφρ. Σώτη Τριανταφύλλου, 2021).
Από τις Εκδόσεις Πατάκη κυκλοφορούν
[ 5 ΕΙΔΗ ]
Deepak Chopra
Rudolph E. Tanzi

Ο θεραπευτικός εαυτός (e-book / epub)

[ + ]
Deepak Chopra
Rudolph E. Tanzi

Ο θεραπευτικός εαυτός

[ + ]
Deepak Chopra
Rudolph E. Tanzi

Super genes: Ξεκλειδώνοντας την εκπληκτική δύναμη των γονιδίων μας

[ + ]
Deepak Chopra
Rudolph E. Tanzi

Super brain: Πώς να αποδεσμεύσεις την εκρηκτική δύναμη του νου σου για να μεγιστοποιήσεις την υγεία, την ευτυχία και την πνευματική ευημερία σου (e-book / epub)

[ + ]
Deepak Chopra
Rudolph E. Tanzi

Super brain: Πώς να αποδεσμεύσεις την εκρηκτική δύναμη του νου σου για να μεγιστοποιήσεις την υγεία, την ευτυχία και την πνευματική ευημερία σου

[ + ]