Ορολογίας και ειδικών κατηγοριών Σχολικά
Γιάννης Μοσχάκης

Τρίγλωσσο λεξικό στατιστικών όρων (αγγλικό – γαλλικό – ελληνικό)

ΚΩΔΙΚΟΣ · 04953
ISBN · 9789601609539
ΓΛΩΣΣΑ ΒΙΒΛΙΟΥ · Αγγλικά Γαλλικά Ελληνικά
ΒΑΡΟΣ · 0.56kg
ΣΕΛΙΔΕΣ · 320
ΠΡΩΤΗ EΚΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ · Δεκέμβριος 2003
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ EΚΔΟΣΗ · Δεκέμβριος 2003
Διαθέσιμο
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ

Το λεξικό αυτό περιλαμβάνει ένα μεγάλο αριθμό στατιστικών όρων που εμφανίζονται στην αγγλική, τη γαλλική και την ελληνική βιβλιογραφία, παλαιά και σύγχρονη

Σκοπός του είναι να αποτελέσει ένα χρήσιμο βοήθημα σε όσους ασχολούνται με τη στατιστική επιστήμη ή μελετούν, για οποιονδήποτε λόγο, αγγλικά ή γαλλικά στατιστικά συγγράμματα (στατιστικούς, ερευνητές, αναλυτές, καθηγητές, φοιτητές κτλ.). Στο πρώτο μέρος του λεξικού παρατίθενται οι αγγλικοί στατιστικοί όροι, γραμμένοι κατ’ αλφαβητική σειρά, και οι αντίστοιχοι γαλλικοί και ελληνικοί. Στο δεύτερο μέρος παρατίθενται, επίσης κατ’ αλφαβητική σειρά, οι ελληνικοί στατιστικοί όροι και οι αντίστοιχοι αγγλικοί και γαλλικοί.  

Σχετικά Αρχεία
Link-ID Κωδικός Βιβλίου στον Εύδοξο: 22065
[ ΠΡΟΒΟΛΗ ]
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ · ΤΗΛEΦΩΝΟ 210 365 0080 ·  
PHOTO CREDITS
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Γιάννης Μοσχάκης

Ο Γιάννης Μοσχάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1958. Τελείωσε το 1976 την Ιωνίδειο Πρότυπο Σχολή Πειραιώς και το 1981 αποφοίτησε από το Μαθηματικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι και είναι κάτοχος DEA στατιστικής (Πανεπιστήμιο Pierre et Marie Curie). Είναι, επίσης, κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στα χρηματοοικονομικά μαθηματικά (Πανεπιστήμιο του Bradford Αγγλίας).
[ + ]
Εργογραφία
Γιάννης Μοσχάκης

Τρίγλωσσο λεξικό στατιστικών όρων (αγγλικό – γαλλικό – ελληνικό)

[ + ]