Κόιντος Τύλλιος Κικέρων

Εγχειρίδιο προεκλογικής εκστρατείας

ΚΩΔΙΚΟΣ · 05044
ISBN · 9789601610443
ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΥ · Commentariolum Petitionis
ΓΛΩΣΣΑ ΒΙΒΛΙΟΥ · Ελληνικά
ΓΛΩΣΣΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΥ · Λατινικά
ΒΑΡΟΣ · 0.24kg
ΣΕΛΙΔΕΣ · 168
ΠΡΩΤΗ EΚΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ · Ιανουάριος 2004
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ EΚΔΟΣΗ · Μάρτιος 2012
Προσωρινά εξαντλημένο
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Πώς πρέπει ένας υποψήφιος να προσεγγίσει το κοινό του; Σε ποιους πρέπει να απευθυνθεί; Με ποιους τρόπους, με ποιο ύφος και τι μεθοδεύσεις πρέπει να εξασφαλίσει την υποστήριξη της εκλογικής του πελατείας; Αυτά και άλλα πολλά είναι τα μικρά μυστικά που ο Κ

Κικέρων αποκαλύπτει στον αδερφό του, το διάσημο ρήτορα Κικέρωνα, υποψήφιο για το ύπατο αξίωμα της Ρώμης. Οι συμβουλές αυτές, που εξασφάλισαν τελικά στον Κικέρωνα την εκλογή του σε μία κρίσιμη αναμέτρηση της χαοτικής ρωμαϊκής πολιτικής ζωής, παραμένουν και σήμερα φρέσκες και επίκαιρες όσο ποτέ. Πολύ πριν από τη γέννηση του πολιτικού μάρκετιγκ και των πολιτικών σπουδών, το εγχειρίδιο αυτό μας δίνει μία μεστή και διαχρονική πραγματεία γύρω από την τέχνη τού να κερδίζεις τις εκλογές.  

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ · ΤΗΛEΦΩΝΟ 210 365 0080 ·  
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Κόιντος Τύλλιος Κικέρων

Ο Κόιντος Τύλλιος Κικέρων ήταν στρατιωτικός, πολιτικός και συγγραφέας. Ήταν ο μικρότερος αδελφός του φημισμένου ρήτορα, φιλοσόφου και πολιτικού Μάρκου Τύλλιου Κικέρωνα (106-43 π.Χ.). Δολοφονήθηκε, όπως και ο αδελφός του, το 43 π.Χ. στο πλαίσιο των “προγραφών” 200 Ρωμαίων πολιτών από τον Αντώνιο.
[ + ]
Εργογραφία
Κόιντος Τύλλιος Κικέρων

Εγχειρίδιο προεκλογικής εκστρατείας

[ + ]
Κριτικές
Δημοσίευμα ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ, σελ. 13 (25/09/2009)
[ ΠΡΟΒΟΛΗ ]